+36 30 693-2177+36 30 961-6013 titkarsag@bujdosoiroda.com | info@bujdosoiroda.hu

Üdvözöljük a Bujdosó és Bakó Közbeszerzési és Tanácsadó Kft. Honlapján!

Cégünk közbeszerzési tanácsadóként teljes körű szolgáltatást nyújt ajánlatkérői és ajánlattevői pozícióban lévő önkormányzatok, vállalkozások és egyéb szervezetek részére.

Célunk, hogy partnereinket mentesítsük a szinte átláthatatlan közbeszerzési szabályozás terheitől, hogy szakszerű szolgáltatásainkat igénybe véve alapfeladataik ellátására tudjanak koncentrálni, tekintettel arra is, hogy a közbeszerzés bonyolult rendszerében való eligazodáshoz nem járult hozzá az sem, hogy a közelmúltban új törvény született e jogterület szabályozására. Az új jogszabály – a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (a továbbiakban Kbt.) – lényeges módosításokat hoz a közbeszerzési eljárások lefolytatásában, így elmondható, hogy a szabályozás áttekinthetősége továbbra sem egyszerű feladat sem az Ajánlatkérő, sem pedig az Ajánlattevők részére. Világossá vált már ugyanis, hogy az átláthatóság és rugalmasság érdekében hozott intézkedések ellenére továbbra is bonyolult maradt a közbeszerzés.

A törvény számos új jogintézményt vezetett be, például kötelezővé teszi közbeszerzési szakértő (felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó) bevonását bizonyos értékhatár felett és EU-s támogatással megvalósuló közbeszerzéseknél, illetve az új Kbt. alapján a támogatott vállalkozások szélesebb körben kötelesek közbeszerzési eljárást lefolytatni. A Bujdosó és Bakó Közbeszerzési és Tanácsadó Kft. a közbeszerzések bonyolult rendszerében segít Önnek eligazodni, közreműködve közbeszerzési eljárások lebonyolításában ajánlatkérői oldalon, vagy közbeszerzési pályázaton való eredményes induláson ajánlattevői oldalon. Cégünk a Bujdosó Ügyvédi Irodával szorosan együttműködve végzi tevékenységét.

logo-v1