+36 30 693-2177+36 30 961-6013 titkarsag@bujdosoiroda.com | info@bujdosoiroda.hu

Tisztelt Látogató!

A dokumentumok csak regisztrált Ajánlattevők számára elérhetőek. A regisztráció elvégzéséhez kérjük, kövesse az alábbi lépéseket!

  1. lépés: Kattintson a hivatkozásra, a regisztráció megkezdéséhez vagy jelentkezzen be, ha már rendelkezik fiókkal.
  2. lépés: A regisztrációs lap kitöltése után kap egy e-mailt a fiók aktiválásához. Az aktiváláshoz kattintson az e-mailben található hivatkozásra, vagy másolással illessze be azt a böngésző címsorába, ezt követően tudja a dokumentációkat letölteni.

Fontos!

A dokumentumok között megtalálható egy nyilatkozat a letöltés visszaigazolásáról, melynek kitöltése és részünkre történő megküldése  kiemelten fontos, mivel az abban megadott elérhetőségi címre kerülnek a továbbiakban megküldésre a Közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvényben (a továbbiakban Kbt.) szabályozott esetekben az Ajánlatkérő válaszai, többek között a dokumentumokkal kapcsolatos kiegészítő tájékoztatás megküldése is erre a címre történik.

A nyilatkozatot az alábbi elérhetőségeinek valamelyikére szíveskedjenek megküldeni:

e-mail: titkarsag@bujdosoiroda.com
Fax: +36-74/470699

A nyilatkozat hiányában a bontás előtti információkat nem tudjuk eljuttatni az Ajánlattevő részére. A dokumentációk szerzői jogi védelem alatt állnak, csak az adott eljárásban használhatók!